Koji su vasi favoriti?
Takmičenje 24.04.2010. godine
(6 Beiträge) (3 Stimmen)-
vor 2 Jahre veröffentlicht #
-
Veoma tesko, sto se tice umijeca male su razlike, svi vec znaju tajne ribolova na Sarana.
A i sa priborom su svi opremljeni do savrsenstva ,tako da samo jedan faktor odlucuje,po moj misljenju pozicija zbog smijera vjetra. April je inace vjetrovit mjesec. A poznato je da vjetar u aprili puse sa jugo-istoka,znaci pozicije na toj strani ce biti postedjene,i imaju vecu sansu. Ali evo jedan tip od mene - vjerujem u Jovu Vasica....i pomalo u Lazu Garanovica
Pozdrav i Bistrovor 2 Jahre veröffentlicht # -
Ako osvojim prvo mjesto na takmicenju, nece biti cudo. Vec nocas sam sanjao da sam prvi.
vor 2 Jahre veröffentlicht # -
Ha ha ha dobar si. Ali samo neznam sta je Cviko sanjao sinoc ( Punac). Ipak nisi sam i on je u Ekipi. Bas ga pitaj pa mi javi
Pozdrav.vor 2 Jahre veröffentlicht # -
Kaze, go... sanjao. Staces, para na paru djubre na djubre. Kad se spoji moj san i njegov jos podjelimo i zapjevamo od Mirica: "NEMOZE NAM NIKO NISTA". hahaha
vor 2 Jahre veröffentlicht # -
Zamolio bih admin, da pravilnik o takmicenju 24.4.2010. prevede na srbsko-hrvacki tako da na takmicenju nebih bilo problema sa takmicarima, (nerazumijem njemacki). Zahvaljujem se unaprjed!
vor 2 Jahre veröffentlicht #
Antwort
Sie müssen angemeldet sein, um einen Beitrag schreiben zu können.