O nama


Kroz druzenje i razgovor, se rodila Ideja koja je svakim danom sve bliza savrsenstvu,nasih mastanja.

Iz ljubavi prema Ribolovu i Prirodi  smo pokrenuli jedno Udruzenje kojem smo dali ime Keciga. Malo neobicno ime za ovo podnevlje gdje je sjediste kluba,ali upravo ta vrsta Ribe nas vezuje i obavezuje da je sacuvamo u nasim Vodama. Odatle dolazi Ime kluba.

U sustini obicni mali ljudi koji pokusavaju dostici visoke ciljeve,ili mastanja iz djetinstva. Nase zajednicko zalaganje, je pokazalo rezultate koji su nas jos vise motivisali za buducnost.

Posto ovaj uvodni text pisem sam,dozvolicu sebi da ujedno i pohvalim neke ljude koji su ucestvovali u osnivackom dijelu posla i koji su mnogo doprinjeli ostvarenju nase ideje.

Moran navesti i neke aktivnosti Kluba koji nije samo obican Ribarski Klub.ovo je za nas " Vise od Igre"(malo sale nece nikome smetati u dosadnim textovima) Klub je Aktivan i na Socijalnom i Solidarnom vidu.

Tako da iza Kluba vec postoje akcije sa kojima smo pomogli Djeciju Bolnicu  St. Ana u Becu , a sto je preslo u tradiciju Kluba tako da svake godine za Proslavu Godisnjice kluba organizujemo Tombolu i Akciju solidarnosti za pomoc .

Pored tih akcija,pomazemo i nase clanove koji se nadju u nevoljama.

Posebno moram navesti Gos. Ziku Kicanovica koji je i sam o osnivackom odboru kluba , i svojim zalaganjem i razumjevanjem ustupio dio prostorija svog ugostiteljskog objekta za sjediste Kluba,gdje se i nalazimo oficijalno.

U toj 2007 godini na ideju su dosli: Kicanovic Milorad -Knezevic Rajo, Milesevic Milan - Esmerovic Safet -  Markovic Slaven - Brkic Vinko - Dragan Zivanovic  - Kicanovic Ziko - Lazic Goran - Ivanovic Stevo-Vojkan Stevanovic.-Simic Nenad

Koji su i danas aktivni u upravi Kluba.

Posle tri godine postojanja kluba mozemo isteci da smo veoma uspijesni na svim poljima koje smo zamislili za nas cilj.

Redovno saljemo nase clanove na takmicenja u nasem lokalitetu a i Internacionalno sto pojedinacno sto Ekipno . Upravo smo pripremili tim za internacionalno takmicenje u Madzarskoj .

Toliko o nama imali bi mnogo toga za napisati ,ali neka nasi rezultati govore o nama

"Bistro"-  Uprava klubaPredaja Tradicionalne Pomoci Djecijoj Bolnici   St. Ana Zajedno smo jaci Clanovi kluba Sa predaje pomoci Djecijoj Bolnici Sa takmicenja Sa takmicenja Sa takmicenja Sa turnira i takmicenja